Particulier    Professional  
NL  FR
 

Over ons

 
Maarten Dutry

Maarten Dutry - Zaakvoerder

Maarten heeft inmiddels méér dan 10 jaar ervaring als zaakvoerder van het renovatiebedrijf.
Naast diverse bouwtechnische opleidingen heeft hij ook de postacademische opleiding 'schadediagnose en herstelling van beton' aan de Universiteit Gent voltooid.
Dagelijks is hij op de werkvloer bij de diverse teams om alles van nabij op te volgen.

Buiten het bedrijf is hij ook actief als lid van het Technische Comité 'Plafonneer-, voeg- en gevelwerken' bij het WTCB en van FEREB (Federatie van specialisten in herstelling, bescherming en versteviging van betonconstructies). Hij is tevens ook bestuurslid van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen en voorzitter van NAVAP (Koninklijk Nationaal Verbond Aannemers van Plafonneer-, cement-, staff- en ornamentwerk, droge bepleistering, dekvloeren, voegwerk en gevelreiniging).

 
 

Elise Mestdagh - Zaakvoerder

Elise is van opleiding Master in de Handelswetenschappen met een aansluitende specialisatie Human Resource Management. Zij verzorgt de volledige backoffice (subsidiedossiers, administratie en financiën) van het renovatiebedrijf. Samen met echtgenoot Maarten neemt zij regelmatig deel aan diverse technische en algemene bijscholingen.

 
 
 

Team

Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA heeft een aantal jonge gemotiveerde arbeiders in dienst die houder zijn van het VCA-certificaat en die elk een grondige opleiding en vakkennis hebben in een specifiek technisch domein. Onze mensen krijgen ook de faciliteiten om bijkomende opleidingen te volgen.

Veiligheid op het werk is bij ons een bijzonder aandachtspunt. Alle werknemers hebben een cursus EHBO gevolgd alsook een opleiding voor hoogtewerkers en werken op hoogte. Naast deze opleidingen ivm de veiligheid volgen ze ook op regelmatige basis bouwtechnische opleidingen.